fbpx

Anh + Uyen’s Real Wedding | Nikko and White Palace, Saigon, Vietnam

Anh + Uyen’s Real Wedding | Nikko and White Palace, Saigon, Vietnam

Posted on12 March, 2019

(Tiếng Việt ở dưới)

Nhut Anh and Phuong Uyen met in their college. He was in the basketball team, while she was that club’s manager. All of us know what student’s life was – sometimes it could be rough, and fun at the same time. The story of how they eventually fall for each other actually evolves some fists, and some blood shed – not between themselves, of course.

Being crazy together since then, their POV about each other became solid (and quite different) through time. She said he’s “romantic, warm and caring”, while he thinks she’s stubborn, but has her own charm – and “yummy”

They have big weddings – one for his family & friends, and one for hers. It’s rare to see as many as in these weddings, even for Vietnamese, but since both of them are quite quirky and weird, they manage to enjoy every single moment from those days.

For me, it’s always a pleasure seeing a mother’s happy teardrops for her daughter, a warm, shaky squeeze from the father, and lots of smiles and laughters from everyone who’s blessing them, feeling happy for their upcoming journey together.

 

Anh và Uyên gặp nhau thời học chung trường đại học. Anh là thành viên của đội bóng rổ, còn Uyên lại là quản lý CLB đó. Trong thời sinh viên lúc nào cũng đầy rẫy chuyện vui buồn lẫn lộn (ai đã từng là sinh viên phải gật đầu xác nhận một cái), có khi có cả “nắm đấm và máu đổ”, 2 bạn gặp gỡ và phải lòng nhau. 


Từ dạo để ý nhau, cái nhìn về đối phương dần trở nên vững chắc hơn (và tất nhiên là cũng khác biệt) theo thời gian. Uyên nói Anh là người “lãng mạn, ấm áp và chu đáo”, còn trong mắt Anh thì Uyên là người bướng bỉnh, nhưng có nét thu hút rất riêng, và nhìn “ngon” :))


Hai bạn tổ chức 2 bữa tiệc, một cho gia đình và bạn bè phía nhà trai, và một cho phía nhà gái. Hiếm có cặp đôi nào chịu khó tổ chức như vậy, thậm chí đối với các cặp đôi người Việt. Nhưng chắc tại cả hai đều kì lạ (theo nghĩa tốt) nên cuối cùng thì 2 bạn cũng thành công tận hưởng từng khoảnh khắc trong suốt chuỗi ngày vui.


Giọt nước mắt hạnh phúc của mẹ, cái ôm ấm áp có phần run rẩy của cha, cùng rất nhiều những nụ cười và lời chúc phúc từ bạn bè dành cho hành trình sắp tới của 2 bạn… được ghi nhận lại qua ống kính của Ambie, là niềm vui, cũng là may mắn cho những người mê kể chuyện bằng hình như tụi mình.

Ambient Wedding Photography

Real People • Real Moments • Real Love